MATBEG : MATBEG, öğrencilerin bulundukları çağı matematiksel olarak anlamlandırmasına, karşılaşılan problemlerin çözümünde matematiksel olarak düşünmesine, matematiğin tarihsel gelişim sürecini gözlemleyerek matematiğe karşı daha derin bir anlayış oluşturmasına yardımcı olmak için geliştirilen benzersiz bir matematik uygulamasıdır.

20 ŞUBAT 2023 TE MATBEG SINAVINDAYIZ…. 


FENBEG : FENBEG, öğrencilerin karşılaştıkları problemlere yaratıcı çözümler önermesini öne çıkaran, bir probleme birden fazla bakış açısı geliştirme, yaşantıları etkileyen olguları bilimsel olarak açıklama ve bilimsel muhakeme düzeylerini ölçerek onların bilimsel okuryazarlığa ulaşmalarına yardımcı olmak için geliştirilen benzersiz bir uygulamadır. Öğrencilerin günlük yaşamlarında bilimin rolünü anlamlandırmalarına katkı sağlar.

20 MART 2023 TE FENBEG SINAVINDAYIZ…


OKUBEG : OKUBEG, bilgi çağında öğrencilerin karşılaştıkları tüm sözlü, yazılı ve görsel anlatımlarda bilgiye ulaşabilme, açık ya da örtülü anlamların çıkarımını yapabilme, analitik yollar oluşturabilme ve bilgiyi değerlendirebilme becerilerini ölçmek için geliştirilen benzersiz bir uygulamadır.

03 NİSAN 2023 TE OKUBEG SINAVINDAYIZ… 


BTD : Beceri Tanılama ve Değerlendirme(BTD) beceri ölçümlerinin kendine özgü doğasına uygun olarak bilimsel gelişmeleri ve çağa uygun ihtiyaçları göz önüne alarak, tipik başarı testlerinin ötesinde, her düzey öğrenci için geliştirilmiş bir uygulamadır.

02 MAYIS 2023 TE BTD SINAVINDAYIZ…


KANGURU MATEMATİK : Kanguru Matematik Sınavı, Fransa merkezli "Kangourou Sans Frontieres" Derneğine bağlı 80'den fazla ülkede uygulanan bir matematik yarışmasıdır. Özellikle yaratıcı ve günlük hayattan seçilen problemler ile öğrencilerin matematiğe olan ilgisinin arttırılması ve matematik becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

18 MART 2023 TE KANGURU MATEMATİK SINAVINDAYIZ…


KANGURU FEN : Öğrencilerin Fen Bilgisi derslerinde edindikleri becerilerin uluslararası düzeyde sergilemelerini sağlamak,  Ulusal ve Uluslararası düzeyde fen bilgi ve sevgisinin yaygınlaştırılması, Uluslararası düzeyde ortak bir Fen Bilgisi kültürünün oluşturulup yaygınlaştırılması,  Türk öğrencilerinin ezbere dayalı fen bilimleri bilgilerinden ziyade yaratıcı düşünce sistemlerini geliştirmelerini sağlamayı hedeflemektedir. 

25 MART 2023 TARİHİNDE KANGURU FEN SINAVINDAYIZ…


HİPPO : Hippo (Uluslararası İngilizce Dil Yarışması ve Sertifikasyonu) dil sınavı, GateHouse Awards ve Mizzou International desteğiyle 50’den fazla ülkede uygulanan bir İngilizce sınavıdır. Hippo, İngilizce dili vasıtasıyla insanların ve kültürlerin bir araya gelmesini, kaynaşmasını ve diyalog kurmasını hedefler.

11 MART 2023 TE HIPPO SINAVINDAYIZ…


KGL : KGL(KANGAROO GLOBAL LINGUISTICS) Uluslararası Dil Yarışması 30'dan fazla ülkede uygulanan ve hızla büyüyen bir Dil Yarışmasıdır. Öğrencilere diğer ülkelerde akranlarıyla iletişime geçme ve uluslararası sertifikalar edinme fırsatı sunan yarışmanın Final etabı her yıl farklı bir Avrupa ülkesinde yapılmaktadır.

18 ŞUBAT 2023 TARİHİNDE KGL SINAVINDAYIZ…


TALES MATEMATİK : Türkiye’de öğrenim gören öğrencilerin matematiği öğrenmede deneyimleriyle matematiğe yönelik olumlu tutum geliştirmesini sağlamak. Ulusal düzeyde matematiksel okuryazarlık becerilerini geliştirerek, problem çözme sürecinde kendi düşünce ve akıl yürütmelerini sağlamaktır.

03 MART 2023 TARİHİNDE TALES MATEMATİK SINAVINDAYIZ…


TALES FEN : Türkiye’de öğrenim gören öğrencilerin fen bilimlerine olan ilgilerini arttırmak, fen bilimlerine yönelik olumlu tutum geliştirmek ve problem çözme becerilerine destek olmak. Ulusal düzeyde fen bilimleri okuryazarlık becerilerini geliştirerek, problem çözme sürecinde kendi düşünce ve akıl yürütmelerini sağlamaktır.

10 MART 2023 TARİHİNDE TALES FEN SINAVINDAYIZ…